Een rookkanaal aanleggen kun je zelf!

Meer dan 45.250 doe-het-zelvers gingen je voor

375 reviews

Vragen? Bel de specialist! 9-21 uur 7 d/week

Bestellen | Betalen | Verzenden | Retourneren | Garantie | Contact

Verzenden

Leveren kachelpijp

Levertijd

De meeste kachelpijpen en onderdelen  zijn uit voorraad te leveren. De levertijd staat bij de produkten aangegeven. 

Verzendkosten

  • Verzendkosten zijn afhankelijk van woonplaats, volume en gewicht € 36,00 dan wel € 54,00. Op de pagina "afrekenen" worden uw transportkosten berekend na het invullen van uw adres. We verzenden vanaf Duitsland en een grote doos kost gewoon € 36 als internationale verzending. Verzending is gratis voor bestellingen vanaf € 1250,-.

  • Dakdoorvoeren en flexibele buizen kunnen enkel op een pallet vervoerd worden, altijd voor het hogere transporttarief.

Verzendkosten zijn niet enkel porto kosten; ze omvatten portokosten, verpakking, opslag en arbeidsloon.

Verzendwijze

We leveren door heel Belgie. Verzendingen vinden plaats vanuit Duitsland. Producten afhalen is daarom helaas niet mogelijk.
Kleinere verzendingen gaan als pakketpost. Grotere zendingen op een pallet per internationaal transport - de transporteur belt vooraf om een afspraak te maken.

Kachelbuis leveringen zijn over het algemeen vrij groot, en kunnen niet door een brievenbus. Er dient dus iemand aanwezig te zijn om de goederen in ontvangst te nemen tijdens kantooruren. Denkt u hier aub aan bij het opgeven van het afleveradres.

De levering wordt indien nodig twee maal uitgevoerd.  Is er dan niemand thuis gebleken dient u de goederen zelf op te halen bij het regiokantoor van de transporteur.

Denkt u er aub aan dat grotere en moeilijke leveringen tot aan de eerste deur van het gebouw zijn of zover als de vrachtwagen kan komen!