Een rookkanaal aanleggen kun je zelf!

Meer dan 45.250 doe-het-zelvers gingen je voor

370 reviews

Vragen? Bel de specialist! 9-21 uur 7 d/week

Bestellen | Betalen | Verzenden | Retourneren | Garantie | Contact

Over UwRookkanalen.be

UwRookkanalen.be is een familiebedrijf met meer dan 12 jaar succeservaring. Bij oprichting waren wij de allereerste internetwinkel gespecialiseerd in kachelpijpen en rookkanalen. Ondertussen hebben wij ruim 45.000 klanten geholpen met hun kachelpijpen met een gemiddelde klantbeoordeling van 4,5 op de schaal van 5! Met ruim 1200 producten op onze website én de mogelijkheid tot maatwerk bieden wij voor iedere situatie een oplossing. Zelfs wanneer u uw kachelpijpen liever in een andere kleur besteld, bieden wij de mogelijkheid aan om deze in de de meest voorkomende kleuren van de RAL-kleurenkaart te bestellen. Dankzij de hoge kwaliteit van onze producten geven wij 25 jaar garantie op de dubbelwandige kachelpijpen! 

Waarom uw kachelpijpen bestellen bij UwRookkanalen.be?

Voorraad Kachelconcurrent

Meer dan tien jaar ervaring betekent dat we al bijna elke denkbare situatie met betrekking tot kachelpijpen hebben meegemaakt. Wij weten hoe we u moeten ondersteunen zodat u de juiste producten bestelt en de installatie correct uitvoert. Ook na de installatie van je kachel geven we je ondersteuning, zodat je je huis jarenlang probleemloos kunt verwarmen. Onze producten worden rechtstreeks vanuit de fabrikant in Duitsland verzonden waardoor u bij ons topkwaliteit producten kunt bestellen tegen prijzen waar u elders slechts producten uit China vindt. 

Dankzij onze selectiehulp selecteert u binnen 15 minuten de producten die u nodig heeft. Heeft u toch liever persoonlijk advies dan kunt u ons vanzelfsprekend altijd bereiken om uw situatie voor te leggen. Onze specialisten voorzien u dan van deskundig advies waardoor u er zeker van bent dat uw kachel optimaal presteert en u voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Service na aankoop

Wij gaan voor uitstekende klanttevredenheid. Heeft u vragen over uw levering of over de installatie van de kachelpijpen? Dan kunt u ons vanzelfsprekend altijd bereiken. 

Neem contact op

Wij geven u direct het benodigde technische advies. 
Neem contact met ons op via: 

E-mail   info@uwrookkanalen.be 

Tel         038 087 496

Maandag t/m vrijdag 8.00 uur t/m 20.00 uur
Zaterdag en zondag 10.00 uur t/m 16.00 uur

Uwrookkanalen.be is een handelsnaam van:

Nice & Warm BV (niet voor retourzendingen)

Grassavanne 18
5658EV Eindhoven
The Netherlands

info@nice-warm.com
BTW nr: NL860015440B01
KVK nummer: 74756427
IBAN: NL17KNAB0258998911