Een rookkanaal aanleggen kun je zelf!

Meer dan 45.250 doe-het-zelvers gingen je voor

370 reviews

Vragen? Bel de specialist! 9-21 uur 7 d/week

Beoordelingen:

Gemiddeld:
4.6 van 5

Reviews


12-01-2024

komplete inox schouw
JAN
uitstekend
zeer snelle en correcte levering

3-01-2024

kachelbuizen
Andy Maes
uitstekend
Ik was supertevreden over zowel de handige website met artikelen maar ook het persoonlijke advies en hulp over de telefoon.
Ook de levering van de goederen is van opperbeste staat, keurig verpakt met pakbon en certificaten erbij en perfect volgens belofte.
Kortom, alzeker een van mijn beste online ervaringen tot dusver !

26-12-2023

dubbelwandig rookkanaal
Dieter Van De Maele
uitstekend
levering en product zijn in orde

22-12-2023

Rookkanalen
Hilde Lenders
uitstekend
Heel erg goede service, vriendelijk en behulpzaam. Snelle levering en prijs kwaliteit verhouding ok.

4-12-2023

enkelwandige rookkanalen
Wannes
uitstekend
In het algemeen tevreden over communicatie en levering

20-11-2023

rookkanaal dia 150 90┬░ met toezichtluik.
Kestier Jan
uitstekend
Alles zoals besteld .

20-11-2023

Kachelbuizen
Filip Tielemans
uitstekend
Perfect wat we nodig hadden. Duidelijke website. Levering perfect zoals voorzien en support via Whatapp zoals je het wil.
Het geleverde materiaal voldoet perfect aan de verwachtingen.

17-11-2023

dikwandig
Kevin DW
goed
Dikwandige buis, zeer donker bijna zwart, snel krassen op bij montage

12-11-2023

Rookkanaal alu dubbelwandig
Pol
goed
Zeer snelle en correcte levering. Degelijk materiaal aan betaalbare prijs. Zelf geïnstalleerd en verliep vlot

2-11-2023

Schouw
Pascal van heghe
uitstekend
Perfecte levering en kwalitatief materiaal.
Zeer duidelijk om te orderen en goede opvolging. Zeer aan te raden.

1-10 of 370

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5