Een rookkanaal aanleggen kun je zelf!

Meer dan 45.250 doe-het-zelvers gingen je voor

375 reviews

Vragen? Bel de specialist! 9-21 uur 7 d/week

Rookkanaal kopen

Kachelpijp flexibel Kachelbuis dubbelwandig inox Kachelbuis enkelwandig inox Kachelpijp dikwandig

rookkanaal

U heeft een kachel (houtkachel, gaskachel of open haard) en u wilt zelf een rookkanaal aanleggen? Dan bent u bij de uwRookkanalen aan het juiste adres. Wij hebben alle benodigdheden voor elke maat rookkanaal op voorraad.

Bespaar geld op kopen van een rookkanaal

Als u zelf een rookkanaal aanlegt, bespaart u vaak 30 - 40% op materiaalkosten. Nog even los van het arbeidsloon. In onze webwinkel bieden we alle benodigde materialen voor het aanleggen van uw rookkanaal met de laagste prijsgarantie!

Rookkanalen aanleggen – eenvoudiger dan u denkt

Vaak horen we geluiden in de trant van ‘Een rookgasafvoer zelf aanleggen, dat is toch best complex?’, maar dit blijkt in de praktijk echt mee te vallen. Met een beetje praktische kennis legt u vrij eenvoudig zelf het rookkanaal aan.

Vraag advies over een rookgasafvoer kopen

In onze webwinkel bieden we alle denkbare mogelijke materialen voor het aanleggen van een rookgasafvoer. Wilt u zeker weten dat u geen onderdelen mist of wilt u advies over wat u nodig heeft? Bel dan gerust met een van onze experts: 085 40 10 752. Wij helpen u graag verder!

uwRookkanalen, de rookkanalen expert

uwRookkanalen.be heeft meer dan 9 jaar ervaring met alles wat met een kachelpijp te maken heeft. Als u via onze webwinkel bestelt, weet u zeker dat u alle benodigdheden heeft. En als u vragen heeft, belt u ons dan. We zitten er om u te helpen.Bent u op zoek naar een goede kwaliteit rookkanaal tegen de beste prijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Niet voor niets is uw Rookkanalen.be de nr 1 van België.

Wij zijn Europa's grootste webwinkel gespecialiseerd in rookkanalen en kachelbuizen. Bij ons heeft u de garantie van een goede kwaliteit rookkanaal tegen een lage prijs. We adviseren u graag voordat u uw kachelbuizen koopt. En mocht er iets mis gaan: we zorgen dat het opgelost wordt!

Onze dubbelwandige rookkanalen hebben natuurlijk de T600 Europese goedkeuringen. We leveren verder enkelwandige inox buizen, dikwandige stalen kachelpijpen, alsmede concentrische kachelbuizen.

Doordat we direct leveren vanaf de fabrikant in Duitsland kunnen we deze hoge kwaliteit rookkanalen aanbieden tegen een prijs waarvoor u elders enkel spullen uit China of Turkije krijgt!

Over onze rookkanalen

Een kachelbuis is vervaardigd uit roestvrij staal (inox). Als isolatie materiaal wordt steenwol gebruikt van de beste kwaliteit. De kachelbuizen die u vindt bij uw Rookkanalen.be zijn ontworpen voor het afvoeren van verbrandingsgassen en het renoveren van schoorsteenkanalen. Zo is een rookkanaal perfect te gebruiken op een houtkachel, kolenkachel, pelletkachel, olie kachel of een gashaard. Daarnaast kunt u onze kachelbuizen zowel binnenshuis als buitenshuis plaatsen.

Waarom een rookkanaal kopen bij uwRookkanalen.be

  • Deskundig advies
  • Goede- Duitse - kwaliteit
  • De beste prijzen
  • Perfecte nazorg.

Koop een kachelbuis online

Heeft u het grote aanbod kachelbuizen op de webshop bekeken en uw keuze gemaakt? Bestel gemakkelijk en snel uw rookkanaal via onze webshop. Heeft u een vraag? Neem dan contact op. U wordt voorzien van professioneel advies.

Of het nu gaat om een dubbelwandige kachelbuisenkelwandige kachelpijp of een flexibel rookkanaal, bij ons vindt u het allemaal online!