Prachtig vuurspel met één druk op de knop!

  • Bestand tegen alle weersinvloeden
  • Minimaal 2 jaar garantie

375 reviews

Vragen? Bel de specialist! 9-21 uur 7 d/week

Vesuvius Tuinhaard

€ 1.399,-

Prijzen zijn incl. BTW en excl. transport

€ 1.399,00

Vorstbestendig en beschermd tegen UV-straling: Kan het hele jaar door buiten blijven staan!

Vesuv Tuinhaard in basaltlook

De Vesuv tuinhaard van vezelbeton in basaltlook heeft een natuurstenen uitstraling. Daardoor past de lounge vuurtafel in vrijwel iedere tuin en wordt het een bijzondere blikvanger. Het brede en glad afgewerkte oppervlak rond de branderkom biedt meer dan genoeg ruimte voor hapjes en drankjes. De Vesuv tuinhaard is de perfecte manier om op mooie zomeravonden tot in de late uurtjes in de tuin te genieten.

De meegeleverde roodachtige lavastenen voor in de branderbak maken de natuurlijke uitstraling helemaal af. De hoogte van de vlammen kan met de geïntegreerde gasregelaar naar wens worden ingesteld. De elektronische ontsteker bevindt zich aan de zijkant en is gemakkelijk te bedienen.

Voor het opstarten van de haard Vesuv is een externe gasfles nodig. De reeds geïnstalleerde slang van ca. 3,15 m lengte maakt het mogelijk de gasfles verder van de haard zelf te plaatsen om optische redenen. Een van de gasflescovers uit ons assortiment accessoires is geschikt als uitstekende afdekking voor deze gasfles.

Wanneer de vuurtafel niet wordt gebruikt kunt u hem afdekken met de hoogwaardige beschermhoes. Zo heeft u gegarandeerd lang plezier van de tuinhaard. 

Eigenschappen en voordelen

  • Lounge Vuurtafel
  • Basalt natuursteen look
  • incl. roestvrijstalen branderbak
  • incl. roodachtige lava stenen
  • flexibele gasregeling
  • aansluiting op externe gasfles
  • incl. hoogwaardige beschermkap tegen weersinvloeden

 

Werking en gebruik

De vuurtafel werkt op propaangas en moet worden aangesloten op een externe gasbron. Door de ingebouwde elektrische ontstekingssysteem kan het vuurspel met een druk op. De vuurtafel is compleet gemonteerd, dus snel en eenvoudig op te zetten. Het enige wat u hoeft te doen is de meegeleverde drukregelaar aansluiten op de gasfles en de haard is klaar voor gebruik. De aansluitleiding wordt meegeleverd. De gasfles is niet inbegrepen bij het pakket. 

Wilt u de Ubinas vuurtafel aansluiten op aardgas? Dit kan met de ombouwset kan de Ubinas worden omgebouwd naar een aardgasaansluiting. Laat dit wel door een erkend gasinstallateur doen. 

 

Inbegrepen zijn: een roestvrijstalen branderbak, roodachtige lavastenen, ontstekingsbeveiliging, 1x AAA-batterij voor de ontsteker, drukregelaar met slang, beschermkap tegen weersinvloeden en een gebruiksaanwijzing.

Aanvullende informatie

Naam Vesuvius Tuinhaard
Artikelnummer 300013001
Type brandstoffen LPG, Butaan, Propaangas
Leistungsbereich 13.2 KW
Hoogte (cm) 41
Breedte (cm) 90
Diepte (cm) 110
Space for 5 kg Gas tank Nee
Space for 11 kg Gas tank Nee
Levertijd (werkdagen) 5
Transportkosten (hele bestelling) Tot €150: €36; vanaf €150: €54; Gratis levering vanaf €1250