Een rookkanaal aanleggen kun je zelf!

Meer dan 45.250 doe-het-zelvers gingen je voor

370 reviews

Vragen? Bel de specialist! 9-21 uur 7 d/week

Rookkanalen dubbelwandig en flexibele kachelbuizen

 

Zelf samenstellen

Bent u op zoek naar een goede kwaliteit rookkanaal tegen de beste prijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Niet voor niets is uw Rookkanalen.be de nr 1 van België.

Wij zijn Europa's grootste webwinkel gespecialiseerd in rookkanalen en kachelbuizen. Bij ons heeft u de garantie van een goede kwaliteit rookkanaal tegen een lage prijs. We adviseren u graag voordat u uw kachelbuizen koopt. En mocht er iets mis gaan: we zorgen dat het opgelost wordt!

Onze dubbelwandige rookkanalen hebben natuurlijk de T600 Europese goedkeuringen. We leveren verder enkelwandige inox buizen, dikwandige stalen kachelpijpen, alsmede concentrische kachelbuizen.

Doordat we direct leveren vanaf de fabrikant in Duitsland kunnen we deze hoge kwaliteit kachelpijpen aanbieden tegen een prijs waarvoor u elders enkel spullen uit China of Turkije krijgt!

Over onze rookkanalen

Een inox-schouw is vervaardigd uit inox (RVS). Als isolatie materiaal wordt keramische wol gebruikt van de beste kwaliteit. De kachelbuizen die u vindt bij uw Rookkanalen.be zijn ontworpen voor het afvoeren van verbrandingsgassen en het renoveren van schoorsteenkanalen. Zo is een rookkanaal perfect te gebruiken op een houtkachel, kolenkachel, pelletkachel, olie kachel of een gashaard. Daarnaast kunt u onze kachelbuizen zowel binnenshuis als buitenshuis plaatsen.

Waarom een kachelbuis kopen bij uwRookkanalen.be

  • Deskundig advies
  • Goede- Duitse - kwaliteit
  • De beste prijzen
  • Perfecte nazorg.

Hieronder een overzicht met de verschillen tussen onze producten, en die op andere Belgische webshops worden aangeboden:
rookkanaal vegelijken

Koop een kachelbuis online

Heeft u het grote aanbod kachelbuizen op de webshop bekeken en uw keuze gemaakt? Bestel gemakkelijk en snel uw rookkanaal via onze webshop. Heeft u een vraag? Neem dan contact op. U wordt voorzien van professioneel advies.

Of het nu gaat om een dubbelwandige kachelbuis, enkelwandige kachelpijp of een flexibel rookkanaal, bij ons vindt u het allemaal online!

Onze meest verkochte rookkanalen

Hieronder ziet u een overzicht van onze meest verkochte rookkanalen: 

Kachelbuis dubbelwandig inx 150 mm

Kachelbuis flexibel 150 mm