Een rookkanaal aanleggen kun je zelf!

Meer dan 45.250 doe-het-zelvers gingen je voor

375 reviews

Vragen? Bel de specialist! 9-21 uur 7 d/week

Rookkanaal Antwerpen

Rookkanaal Antwerpen

Bent u op zoek naar een topkwaliteit rookkanaal in Antwerpen tegen een lage prijs? Uw Rookkanalen biedt rookkanalen van Duitse topkwaliteit tegen een vaste lage prijs!

✓Duitse kwaliteit  ✓Europa's grootste webwinkel  ✓Professioneel advies ✓25 jaar garantie   

Waarom kiezen voor een rookkanaal in Antwerpen van uwRookkanalen.beRookkanalen hoogste kwaliteit!

  • Deskundig advies
  • Hoogste Duitse kwaliteit
  • Beste prijs
  • Service na aankoop
  • 25 jaar garantie

Wij zijn experts in rookkanalen en hebben jarenlange ervaring in de verkoop van rookkanalen en kanalen met dubbelwandig systeem in Antwerpen. Onze producten zijn van Duits materiaal en van een de hoogste kwaliteit en hebben een zeer strikte specificatie. U kunt dus zeker zijn van het beste product met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Doordat de producten rechtstreeks vanuit de fabriek worden geleverd bent u verzekerd van een vaste lage prijs. 

Wij begrijpen dat het aanleggen van een rookkanaal in Antwerpen geen alledaagse klus is. Daarom adviseren wij u graag bij het selecteren en monteren van het rookkanaal. Zo kunt u ons altijd bellen of Whatsappen (ook videobellen) om uw situatie door te spreken en de producten te selecteren. Ook bieden wij u een selectiehulp aan waarmee u zelf de producten eenvoudig bij elkaar verzameld. Komt u er bij de installatie van uw rookkanaal in Antwerpen niet helemaal uit? Dan kunt u ons natuurlijk ook altijd bereiken. Wij helpen u graag!

Inox kachelbuizen in Antwerpen 

Alle door uwRookkanalen.be aangeboden onderdelen zijn in overeenstemming met de Belgische en Europeese wetgeving. Deze rookkanalen zijn gecertificeerd voor de Europese (EN1856) en kunnen een temperatuur van 600°C weerstaan. Bovendien zorgen de componenten in de roestvrijstalen buis voor een volledige veilige rookgasafvoer.
De inox buizen die wij distribueren hebben een fabrieksgarantie van 25 jaar. Deze elementen van rookkanalen zijn gemaakt van AISI 316L inox staal, een kwaliteit die bestand is tegen chemisch agressieve rookgassen en tegen agressive atmospherische omstandigheden. Roestvrij stalen buizen zijn de de meest gebruikte oplossingen voor  de professionele installateur.

Koop online uw rookkanaal voor in Antwerpen 

Heeft u het grote aanbod kachelbuizen op de webshop bekeken en uw keuze gemaakt? Bestel gemakkelijk en snel uw rookkanaal via onze webshop. Heeft u een vraag? Neem dan contact op. U wordt voorzien van professioneel advies.

Of het nu gaat om een dubbelwandige kachelbuisenkelwandige kachelpijp of een flexibel rookkanaal, bij ons vindt u het allemaal online!