Een rookkanaal aanleggen kun je zelf!

Meer dan 45.250 doe-het-zelvers gingen je voor

356 reviews

Vragen? Bel de specialist! 9-21 uur 7 d/week

✓Duitse kwaliteit  ✓Europa's grootste webwinkel  ✓Professioneel advies ✓25 jaar garantie   

Ofenrohr

dubbelwandige kachelbuis  Enkelwandige Kachelbuis  Flexibel rookkanaal 

Daarom een schoorsteen kopen van uwRookkanalen.be

  • Deskundig advies
  • Hoogste Duitse kwaliteit
  • Beste prijs
  • Service na aankoop
  • 25 jaar garantie

Wij zijn experts in rookkanalen en hebben ervaring in de verkoop van rookkanalen en kanalen met dubbelwandig systeem. Onze producten zijn van Duits materiaal en van een de hoogste kwaliteit en hebben een zeer strikte specificatie. U kunt dus zeker zijn van een superieur product en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

uwRookkanalen.be is een internetwinkel gespecialiseerd in de verkoop van enkel rookkanalen.

Wij bieden een verscheidenheid aan buizen tegen zeer concurrerende prijzen.

De producten worden rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd. Wij leveren in gans België en natuurlijk in de regio Antwerpen.

Inox kachelbuizen in Antwerpen 

Alle door uwRookkanalen.be aangeboden onderdelen zijn in overeenstemming met de Belgische en Europeese wetgeving. Deze rookkanalen zijn gecertificeerd voor de Europese (EN1856  en kunnen een temperatuur van 600 ° C weerstaan. Bovendien zorgen de componenten in roestvrijstalen buis voor een volledige veilige rookgasafvoer.
De inox buizen die wij distribueren hebben een fabrieksgarantie van 25 jaar. Deze elementen van rookkanalen zijn gemaakt van AISI 316L inox staal, een kwaliteit die bestand is tegen chemisch agressieve rookgassen en tegen agressive atmospherische omstandigheden. Roestvrij stalen buizen zijn de de meest gebruikte oplossingen voor  de professionele installateurs.

Koop een kachelbuis online

Heeft u het grote aanbod kachelbuizen op de webshop bekeken en uw keuze gemaakt? Bestel gemakkelijk en snel uw rookkanaal via onze webshop. Heeft u een vraag? Neem dan contact op. U wordt voorzien van professioneel advies.

Of het nu gaat om een dubbelwandige kachelbuisenkelwandige kachelpijp of een flexibel rookkanaal, bij ons vindt u het allemaal online!