Prachtig vuurspel met één druk op de knop!

  • Bestand tegen alle weersinvloeden
  • Minimaal 2 jaar garantie

370 reviews

Vragen? Bel de specialist! 9-21 uur 7 d/week

Manchester Vuurtafel Boomstam Grijs

€ 1.399,-

Prijzen zijn incl. BTW en excl. transport

€ 1.399,00

Manchester vuurtafel boomstam grijs

De Manchester gashaard van vezelversterkt beton heeft een boomstammenlook, die perfect past bij een rustieke interieurstijl. De natuurlijke kleur oogt discreet en stijlvol tegelijk. Met deze elegante vuurtafel en zijn unieke vorm creëert u een harmonieuze flair in uw tuin of op uw terras, waarvan u met familie of vrienden kunt genieten, zowel op warme als op koelere zomeravonden.

Door de roodachtige lavastenen, waarmee de roestvrijstalen branderbak is versierd, komt de natuurlijke uitstraling extra naar voren. Met de aan de zijkant gemonteerde gasregelaar kunnen zowel het gasdebiet als de vlamhoogte naar wens worden geregeld. In geval van stijgende of dalende druk zorgt de drukregelaar voor een optimale drukbalans van de gastoevoer naar de haard. Sluit gewoon de externe gasfles aan op de ingebouwde drukregelaar en gebruik de elektrische ontsteker om de partytafel aan te zetten.

Wij staan voor kwalitatieve en stijlvolle haarden die uw tuin of terras net dat ietsje meer geven!


Eigenschappen en voordelen:

  • Lounge open haard in rustieke stijl
  • gemaakt van robuust vezelbeton
  • incl. roestvrijstalen branderbak
  • incl. roodachtige lava stenen
  • met vlamregelaar
  • aansluiting op externe gasfles
  • incl. hoogwaardige beschermkap tegen weersinvloeden

 

Werking en gebruik

De vuurtafel werkt op propaangas en moet worden aangesloten op een externe gasbron. Door de ingebouwde elektrische ontstekingssysteem kan het vuurspel met een druk op. De vuurtafel is compleet gemonteerd, dus snel en eenvoudig op te zetten. Het enige wat u hoeft te doen is de meegeleverde drukregelaar aansluiten op de gasfles en de haard is klaar voor gebruik. De aansluitleiding wordt meegeleverd. De gasfles is niet inbegrepen bij het pakket. 

Wilt u de Ubinas vuurtafel aansluiten op aardgas? Dit kan met de ombouwset kan de Ubinas worden omgebouwd naar een aardgasaansluiting. Laat dit wel door een erkend gasinstallateur doen. 


Inbegrepen zijn:
een roestvrijstalen branderbak, roodachtige lavastenen, ontstekingsbeveiliging, 1x AAA-batterij voor de ontsteker, drukregelaar met slang, beschermkap tegen weersinvloeden en een gebruiksaanwijzing.

Aanvullende informatie

Naam Manchester Vuurtafel Boomstam Grijs
Artikelnummer OFG145CG
Type brandstoffen LPG, Butaan, Propaangas
Leistungsbereich 13.2 KW
Hoogte (cm) 43
Breedte (cm) 100
Diepte (cm) 106
Space for 5 kg Gas tank Nee
Space for 11 kg Gas tank Nee
Levertijd (werkdagen) 5
Transportkosten (hele bestelling) Tot €150: €36; vanaf €150: €54; Gratis levering vanaf €1250