Een rookkanaal aanleggen kun je zelf!

Meer dan 12.455 doe-het-zelvers gingen je voor

329 reviews

Vragen? Bel de specialist! 9-21 uur 7 d/week

MULTI-TOP24 - Voor binnen of beschutte buitenlocatie

€ 549,-

Prijzen zijn incl. BTW en excl. transport

* Verplichte velden

€ 549,00

Infrarotstrahler IP24

De voordelen liggen voor de hand: de compacte, stijlvolle infraroodstraler MULTI-TOP24 met spatbescherming biedt een eersteklas, efficiënte warmteafgifte en is veelzijdig inzetbaar. Of het nu op het balkon, op het terras of op het werk is - de krachtige reflector met beproefde infrarood kortegolftechnologie zorgt voor de perfecte feelgood-sfeer. Ook de innovatieve LOW GLARE technologie van de radiatoren draagt ​​hieraan bij. Een speciaal coatingproces op de verwarmingsbuizen zorgt ervoor dat de hoge lichtintensiteit van de infraroodstralen, die vaak als hinderlijk wordt ervaren, aanzienlijk is verminderd - zonder de verwarmingsprestaties te beïnvloeden! 

Met een vermogen van maar liefst 6.000 watt biedt de warmtestraler in een straal van ca. 40m2 direct aangename warmte. De schijnwerper ontplooit zijn volledige potentieel in particuliere buitenruimtes, bijvoorbeeld op het terras, maar ook in commerciële of industriële omgevingen. De warmtestraler is voorzien van een LOW GLARE buis met verminderd rood lichtgehalte en wordt geleverd met een montagebeugel voor wandmontage. De warmtestraler kan ook onder het plafond, onder luifels of parasols worden bevestigd. 

Deze warmtestralers zijn alleen bedoeld voor gebruik binnen of in overdekte buitenruimtes! Montagerichting: alleen horizontaal.

Weinig rood licht

De nieuwe serie "Low Glare" warmtestralers biedt effectieve directe warmte en een unieke kaarslichtsfeer. Met "Low Glare" is het voor het eerst mogelijk een stralingswarmtebuisgeneratie te ontwikkelen die een dubbele coating heeft. De coating van de verwarmingsbuis aan de buiten- en binnenkant filtert het licht 70% minder dan voorheen. Hierdoor ontstaat een zachte lichtbron die de bestaande sfeerverlichting op terrassen en balkons niet aantast. Verblindingsarme producten bieden een overtuigende combinatie van de effectieve warmteafgifte van infrarood kortegolftechnologie en het ideale licht voor een aangename kaarslichtsfeer. Of het nu in de horeca of thuis is, de nieuwe productserie "Low Glare" staat garant voor allround welzijn.

 

 Normal IR Licht   Low Glare

 

 

 

 

 

 

 

 

Handleiding  Afstanden en verwarmd oppervlak  Lamp vervanging 2 delig Lamp vervanging 3 delig

Aanvullende informatie

Naam MULTI-TOP24 - Voor binnen of beschutte buitenlocatie
Artikelnummer BHSx024
Anwendungsbereiche Privat, Hotellerie/Gastronomie, Gewerblich, Industriel
Water resistance IP24
Substrate for installation Ceiling, Tripod, Wall, Tent construction
Rotlichtintensität Niedrig
Warrantee lamp (months) 12
Warrantee device (months) 24
Cable Length 3 m
Stromanschluss (V) 230V Vanaf 2000 W wordt een zekering van 16A aanbevolen (C16)
Nr. of lamps 1
Hoogte 15
Wide 2 Teile 90 cm, 3 Teile 129 cm
Depth 10
Levertijd (werkdagen) 7-14
Transportkosten (hele bestelling) Gratis!

Beoordeel deze pagina

  • Als u wilt dat we contact met u opnemen kunt u een naam en e-mailadres invullen